Dantel | Konular | Kitaplar

tesettür gelinlik

Nakış İşlemeli Elbise Gelinlik

Yakası V şeklinde ama kapalı elbise gelinlik, nakış işlemeleri işe göze çarpıyor..
Güllü İşlemeli kumaştan yapılmış gelinligin gövde ve kollarında bu desenler var..
Sadelik ve şıklık bir arada..

Taşlı Dantelli Elbise Gelinlik

Özellikle bogaz ve gövde kısmında işlemeli dantel kullanılmış satensi kumaş üzeerinde..oldukca farklı ve güzel bir elbise gelinlik modeli ortaya çıkmış..işlemeler gögüs hizasından kola düşmüş askı gibi gösterilmiş..kol uçları bogaz yarıya kadar etek boyunda kullanılmış dantelli kumaş..

kombinasyonu tamamlaması için ara ara booncuk yada inci serpiştiriilmiş..özellikle duvak ucunda kalın ve büyük dantel ucu kullanılması gösterişli bir hava vermiş..hakimyaka bogazı ve türbanıyla tam bütün olmus güzel bir gelinlik..

Taş İşlemeli Hakim yaka Elbise Gelinlik

Hakim yaka baştan aşağı taş işleme gelinlik..boğaz kısmı komple taş doldurulmuş..işlemeler oldukça ağır emek verilmiş..türbanı, gelinligin tüm bedeni kolları önü taşlarla bezenmiş..çok güzel ve şaşalı gösterişli bir gelinlik

Gösteriş sevenler için ideal fakat bu kadar işlemenin oldugu gelinlikte fiyat olarak yüksek olacaktır :)

Kaftanlı Tesettür Gelinlik Modeli

Çok sade fakat zarif bir kaftanlı gelinlik modeli..duvak ve kaftan yakalarında ve kollarında şık işlemeleri var..abartı işlemeye gerek duyulmayan sade ve çok şık bir gelinlik..kaftan sevenler için tercih edilebilir tesettürlü bir gelinlik modeli..

Tesettür Gelinlik Modeli

Tüllü türbanı ve gövdesinde tül işlemesi ile güzel ve agır bir gelinlik..farklı tüller kullanılabilecegi gibi fransız danteli de kullanılabilr bu kısımlarda..

Tesettürlü Elbise Gelinlik Modeli

Türbanlı gelinlik modeli..işlemeli elbise gelinlik yine işlemeli türbanıyla göz dolduruyor..uzun boylu ve ince yapılı iseniz tercih edebileceginiz zarif bir model..Aslında balık etli olanlarda da fiziki yapısına göre işlemelerinin yerleştirildigi elbise gelinlikler çok daha zayıf gösterecektir..

Kaftanlı Gelinlik Modeli

Farklı bir modele sahip kaftanlı gelinlik..yaka kol etek ve boydan agır nakış işlemelerinin göze hitap ettigi bir gelinlik modeli..kaftan sevenlerin tercih edebilecegi bir model

İşlemeli Tesettürlü Gelinlik Modeli

Tül ve işlemenin kombinasyonunu sevenler için şaşalı bir gelinlik..2 parçadan olusan bu gelinligi dikkat çekmeyi seviyorsanız tercih edebilirsiniz..kısa duvaklı işlemeli güzel bir gelinlik..