Dantel | Konular | Kitaplar

tesettür gelinlik modelleri

Kaftanlı Tesettür Gelinlik Modeli

Çok sade fakat zarif bir kaftanlı gelinlik modeli..duvak ve kaftan yakalarında ve kollarında şık işlemeleri var..abartı işlemeye gerek duyulmayan sade ve çok şık bir gelinlik..kaftan sevenler için tercih edilebilir tesettürlü bir gelinlik modeli..

Fransız Danteli Kaftanlı Gelinlik

Tamamı fransız dantelinden dikilmiş bir kaftan..gelinlik tek parça elbise şeklinde..üzerinde işlemelerin oldugu bu gelinlik oldukça ağır bir model..fransız dantelinin asaleti ve agırlıgı işlemelerle artırılmış..

Türbanlı Hakim yaka Gelinlik Modeli

Hakim yaka bir gelinlik modeli
İşlemeli yakaları ile kaftanlı gibi duruşu var..tek parça elbise gelinlik..sade ve zarif işlemelerle sadeligi ön plana çıkartıyor..Kenarları danttelli uzun duvak ve güzel türbanı da gelinliği tamamlıyor..

Elbise Gelinlik Modeli

Hakim yaka tesettürlü bir gelinlik..
Sadeligin ön plana çıkarıldıgı gelinlikte özellikle bel kısmında önden arkaya güzel bir işleme var..uzun boylu ve ince belli kişilerde oldukça hoş duracak bir model

Drapeli Tesettür Gelinlik Modeli

Fransız danteli kullanılarak yapılmış elbise gelinlik..bel kısmında drapeleri olan gelinlik oldukca şık görünüyor..belden aşagı yandan yırtmacı var ..yırtmaç kısmında yine fransız danteli kullanılmış..üst beden saten üzerine tamamen fransız danteli ile kaplanmış..

Duvakta fransız dantelinin agırlıgını ve zarafetini tamamlıyor..uzun duvaklı tesettürlü oldukca zarif , ağır bir elbise gelinlik modeli..